Kent u het gevoel van de zware zakelijke last op uw schouders?

De meeste ondernemers of managers zullen deze vraag met een volmondig ja beantwoorden.
Een zware zakelijke last veroorzaakt door te b.v. hoge werkdruk, ziekte van “uw rechterhand”, te snelle groei van uw bedrijf, recessie, juridische procedures, conflicten en…vult u het verder zelf maar in.

In het hedendaagse bedrijfsleven is het een must om er voor te zorgen dat uw rugzak gevuld is en blijft met zaken die u graag doet en waar u goed in bent. Meestal zijn dit ook de zaken waarom u ondernemer bent geworden en waar u geld mee verdient!

JDT kan voor u als objectief klankbord fungeren en middels een specifieke mini-audit de inhoud van uw rugzak vast stellen en analyseren.

Samen met u bepalen we vervolgens van welke bedrijfsmatige ballast u graag af wilt. Vervolgens gaan we snel aan de slag met u en/of uw medewerkers om de vastgelegde doelstellingen te bereiken. Het schrijven van zwaarlijvige en dure rapporten heeft niet onze voorkeur, onze analyse en rapportage zijn dan ook kort en bondig.

U, uw medewerkers en ons netwerk van specialisten zorgen er samen voor dat alle overbodige ballast succesvol wordt aangepakt en verwijderd.

Vervolg >